През лятото на 2019 г. стана ясно, че Marvel планират да

...
През лятото на 2019 г. стана ясно, че Marvel планират да
Коментари Харесай

Още един герой се появява в киновселената на Marvel

През лятото на 2019 година стана ясно, че Marvel възнамеряват да усилят киновселената си с още доста сериали, с изключение на филми, като един от тях е Ms. Marvel.

Цяла една година по-късно разбрахме, че Иман Велани ще влезе в основната роля - тази на Камала Кан. Специалното на Ms. Marvel, както е супергеройското ѝ алтерего, е, че е първият супергерой на Marvel, изповядващ ислям, който получи личен комикс през 2014 година

Вече можем да имаме много по-ясна визия какво ни чака, тъй като беше пуснат първи филмов откъс, който ни демонстрира Велани в ролята на Кан. Камала е тинейджърка с пакистански корени, която се пробва да бъде в крайник с връсниците си. Но в това време не може да спре да идеализира Капитан Марвел (Бри Ларсън).

В един миг обаче от това да си мечтае да има суперсили Камала се снабдява с такива. Като да вземем за пример да изстрелва енергийни гърмежи от ръцете си и основава специфични стъпала, които и разрешават да върви във въздуха. И всичко това на фона на парчето на The Weeknd " Blinding Lights ".

Първоначалният проект на Marvel беше сериалът да бъде пуснат в Disney+ в края на предходната година, само че поради затрудненията около пандемията премиерата беше отсрочена.

Ms. Marvel ще бъде в Disney+ от 8 юни
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР